Team LCHF Suomen Laihdutusvalmennus

Me annamme sinulle kaikki työkalut, mitä tarvitset onnistuneeseen painonpudotukseen.

Seuraava laihdutusvalmennuksemme alkaa 24.5.2021!

Kaikki, mitä tarvitset ohjattuun painonpudotukseen!

Tämä valmennus on sinulle, joka:

 • haluat pudottaa painoa ohjatusti ja oppia samalla LCHF-elämäntavasta
 • haluat pudottaa painoa yhdessä ryhmän kanssa
 • haluat asettaa selkeän painonpudotustavoitteen ja onnistua sen saavuttamisessa
 • haluat painonpudotuksen ohessa löytää itsellesi elämäntavan, joka saa sinut voimaan hyvin, ja jota voit noudattaa myös jatkossa
 • haluat pudottaa noin 10 % painostasi, tai noin 1 kilon viikossa

Valmennuksen sisältö

Saat kaiken tämän valmennuspakettisi mukana:

 • Lähtöpainon mittaus, tavoitepainon asettaminen.
 • Viikoittainen palaute tiimiltä painosi kehityksestä raportointisi pohjalta.
 • Selkeä perehdytys ja ohjeet: mitä LCHF on, miten minun tulisi syödä.
 • Päivittäiset ateriaehdotukset, myös kasvis- tai maidotonta ruokavaliota noudattavalle.
 • Valmiit reseptit sekä lisuke- ja välipalaehdotuksia.
 • ”Osta kotiin” -opas, joka helpottaa kauppakäyntien suunnittelua.
 • Viikoittaiset motivoivat palaute- ja tsemppiviestit tiimiltä.
 • Räätälöity henkilökohtainen tuki, mikäli paino ei kehity toivotulla tavalla.
 • Suora henkilökohtainen yhteys Team LCHF Suomeen WhatsApp-puheluiden välityksellä.
 • Porukan oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa osallistujat voivat jakaa kokemuksia ja keskustella osallistujien kesken. Facebook-ryhmässä voitte kannustaa toisianne sekä keskustella erilaisista valmennukseen liittyvistä asioista.
 • Kysymys- ja vastausmahdollisuus Facebookin kautta.

Kesto: 8 viikkoa | Hinta: 69 €


Luethan nämä erityiset, valmennukseen liittyvät asiat

Tervetuloa laihtumaan ja voimaan hyvin kanssamme!

Team LCHF Suomen Laihdutusvalmennus

Team LCHF Suomen Laihdutusvalmennus

Valmennuksen kesto on 8 viikkoa.

Kaikki, mitä tarvitset ohjattuun painonpudotukseen.

Tule mukaan jo tänään – onnistutaan yhdessä!

Huomioi laihdutusvalmennuksiin liittyen

Huomaathan, että valmennuksiimme osallistuminen edellyttää Team LCHF Suomen jäsenyyttä (12,90 €/kk). Lisäksi suosittelemme, että valmennukseen osallistuvilla on Facebook-tili. Lue lisää valmennuksiin liittyvistä erityisesti huomioitavista asioista alta. Ostaessasi valmennuksen hyväksyt myös palvelumme yleiset käyttöehdot.

Laihdutusvalmennus ja Team LCHF Suomi -jäsenyys

Laihdutusvalmennusjäsenyys on voimassa 9 viikkoa valmennuksen alkamispäivästä lähtien, ja edellyttää koko valmennuksen ajan voimassa olevaa Team LCHF Suomen jäsenyyttä (12,90 €/kk). Jos kuukausijäsenyytesi päättyy valmennuksen aikana, tai mikäli kuukausittaista jäsenyysveloitusta ei saada tehtyä palveluun kirjaamaltasi kortilta, pääsy valmennusmateriaaleihin päättyy, vaikka valmennusta olisi vielä jäljellä. Jäsenyyden uudelleen aktivointi palauttaa käyttöoikeuden materiaaleihin valmennuksen voimassaoloaikana.

Pääsy valmennussisältöihin

Linkki valmennussivulle löytyy omasta profiilistasi, kun valmennus on maksettu onnistuneesti. Huomaathan, että valmennukset ovat voimassa niille määritetyn ajan (aloittelijoille 5 viikkoa, muut valmennukset 8+1 viikkoa valmennuksen alkamispäivästä), minkä jälkeen pääsy valmennussivulle päättyy. Huolehdithan siis, että otat itsellesi tärkeät sisällöt, joihin haluat palata myöhemmin, talteen jo valmennuksen aikana!

Laihdutusvalmennus ja Facebook-tili

Osa laihdutusvalmennuksen viestinnästä hoidetaan valmennukselle luotavan suljetun Facebook-ryhmän kautta. Facebook-ryhmään osallistuminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä, jotta saat mahdollisimman paljon irti ostamastasi valmennuksesta. Kun osallistut valmennuksesi Facebook-ryhmän keskusteluihin, saat tukea ja kannustusta paitsi ryhmän muilta jäseniltä, myös Team LCHF Suomen edustajilta.

Tulokset

Team LCHF Suomen laihdutusvalmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat laihtua muuttamalla ruokavaliotaan. Vaikka useimpien on mahdollista pudottaa painoa vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, emme voi taata, että jokainen valmennukseen osallistuva onnistuu painonpudotustavoitteessaan. Painon putoaminen on yksilöllistä, ja henkilön valmennuksen aikana tekemät valinnat ja oman tilanteen seuranta vaikuttavat saavutettavissa oleviin tuloksiin. Myös henkilön terveydentila (esimerkiksi hormonitoiminta, ikään liittyvät seikat, piilevät sairaudet) saattavat vaikuttaa odotettavissa oleviin laihdutustuloksiin. Suosittelemme siksi, että jokainen laihdutusvalmennukseen ryhtyvä, jolla on tiedossa laihdutusvalmennukseen tai sen tuloksiin mahdollisesti vaikuttavia terveydellisiä seikkoja, konsultoi lääkäriä tällaisten seikkojen huomioon ottamiseksi.