Team LCHF Suomen Ketovalmennus

Meidän avullamme teet elämäntapamuutoksen ja innostut ketoilusta!

Seuraava ketovalmennuksemme alkaa 28.6.2021!

Oletko kiinnostunut ketogeenisestä ruokavaliosta ja haluaisit nyt kokeilla sitä?

Tämä valmennus on sinulle, joka:

 • haluat tutustua ketogeeniseen ruokavalioon ja ketoosiin
 • haluat tehdä kehostasi rasvanpolttokoneen
 • haluat energisen ja hyvän olon, tuntematta nälkää
 • haluat laihtua noin kilon viikossa

Valmennuksen sisältö

Saat kaiken tämän valmennuspakettisi mukana:

 • Lähtöpainon mittaus, tavoitepainon asettaminen.
 • Selkeä perehdytys ja ohjeet: mitä keto on, miten minun tulisi syödä.
 • Hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvaa, miten tulisi valita ja mitä syödä
 • Keto ja 0 hh päivät sekä keto ja paasto
 • Päivittäiset ateriaehdotukset, myös kasvis- tai maidotonta ruokavaliota noudattavalle.
 • Valmiit reseptit sekä lisuke- ja välipalaehdotuksia.
 • ”Osta kotiin” -opas, joka helpottaa kauppakäyntien suunnittelua.
 • Räätälöity henkilökohtainen tuki, mikäli paino ei kehity toivotulla tavalla.
 • Viikoittainen palaute tiimiltä painosi kehityksestä raportointisi pohjalta sekä motivoivat palaute- ja tsemppiviestit tiimiltä.
 • Suora henkilökohtainen yhteys Team LCHF Suomeen WhatsApp-puheluiden välityksellä.
 • Porukan oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa osallistujat voivat jakaa kokemuksia ja keskustella osallistujien kesken. Facebook-ryhmässä voitte kannustaa toisianne sekä keskustella erilaisista valmennukseen liittyvistä asioista.

Kesto: 8 viikkoa | Hinta: 69 €


Luethan nämä erityiset, valmennukseen liittyvät asiat

Opi enemmän ketogeenisestä ruokavaliosta ja voi hyvin kanssamme!

Team LCHF Suomen Ketovalmennus

Team LCHF Suomen Ketovalmennus

Valmennuksen kesto on 8 viikkoa.

Tee elämäntapamuutos ja löydä ketoosin tuoma hyvä olo!

Tule mukaan jo tänään – aloitetaan samantien ja saat tuloksia heti!

Huomioi valmennuksiin liittyen

Mikäli olet raskaana, imetät, sinulla on syömishäiriö tai jokin sairaus, joka voi pahentua ketogeenisestä ruokavaliosta, sinun ei tulisi rajoittaa hiilihydraatteja ketoosiin asti. Kokeile sen sijaan syödä tavallisen vähähiilihydraattisen ruokavalion mukaan. Ketoosia ei myöskään suositella lapsille tai nuorille, joten sinun tulisi olla täysi-ikäinen, jos osallistut valmennukseemme.

Huomaathan, että valmennuksiimme osallistuminen edellyttää Team LCHF Suomen jäsenyyttä (12,90 €/kk). Lisäksi suosittelemme, että valmennukseen osallistuvilla on Facebook-tili. Lue lisää valmennuksiin liittyvistä erityisesti huomioitavista asioista alta. Ostaessasi valmennuksen hyväksyt myös palvelumme yleiset käyttöehdot.

Ketovalmennus ja Team LCHF Suomi -jäsenyys

Ketovalmennusjäsenyys on voimassa 8 viikkoa valmennuksen alkamispäivästä lähtien, ja edellyttää koko valmennuksen ajan voimassa olevaa Team LCHF Suomen jäsenyyttä (12,90 €/kk). Tämä siksi, että tarvitset www sivujen sisältöä valmennuksen aikana. Jos kuukausijäsenyytesi päättyy valmennuksen aikana, tai mikäli kuukausittaista jäsenyysveloitusta ei saada tehtyä palveluun kirjaamaltasi kortilta, pääsy valmennusmateriaaleihin päättyy, vaikka valmennusta olisi vielä jäljellä. Jäsenyyden uudelleen aktivointi palauttaa käyttöoikeuden materiaaleihin valmennuksen voimassaoloaikana.

Pääsy valmennussisältöihin

Linkki valmennussivulle löytyy omasta profiilistasi, kun valmennus on maksettu onnistuneesti. Huomaathan, että valmennukset ovat voimassa niille määritetyn ajan (aloittelijoille 5 viikkoa, muut valmennukset 8+1 viikkoa valmennuksen alkamispäivästä), minkä jälkeen pääsy valmennussivulle päättyy. Huolehdithan siis, että otat itsellesi tärkeät sisällöt, joihin haluat palata myöhemmin, talteen jo valmennuksen aikana!

Ketovalmennus ja Facebook-tili

Osa valmennuksen viestinnästä hoidetaan valmennukselle luotavan suljetun Facebook-ryhmän kautta. Facebook-ryhmään osallistuminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä, jotta saat mahdollisimman paljon irti ostamastasi valmennuksesta. Kun osallistut valmennuksesi Facebook-ryhmän keskusteluihin, saat tukea ja kannustusta paitsi ryhmän muilta jäseniltä, myös Team LCHF Suomen edustajilta.

Tulokset

Team LCHF Suomen valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan muuttamalla ruokavaliotaan. Vaikka useimpien on mahdollista esimerkiksi pudottaa painoa vähähiilihydraattisella ruokavaliolla ja/tai ketoosin avulla, emme voi taata, että jokainen valmennukseen osallistuva onnistuu tavoitteessaan. Voinnin kohentuminen ja muut muutokset ovat yksilöllisiä, ja henkilön valmennuksen aikana tekemät valinnat ja oman tilanteen seuranta vaikuttavat saavutettavissa oleviin tuloksiin. Myös henkilön terveydentila (esimerkiksi hormonitoiminta, ikään liittyvät seikat, piilevät sairaudet) saattavat vaikuttaa odotettavissa oleviin tuloksiin. Suosittelemme siksi, että jokainen valmennukseen ryhtyvä, jolla on tiedossa valmennukseen tai sen tuloksiin mahdollisesti vaikuttavia terveydellisiä seikkoja, konsultoi lääkäriä tällaisten seikkojen huomioon ottamiseksi.