Team LCHF Suomen Jatkovalmennus

Meidän avullamme onnistut elämäntapamuutoksessasi

Seuraava jatkovalmennuksemme alkaa 28.6.2021!

Oletko jo osallistunut meidän järjestämään laihdutusvalmennukseen ja haluat vielä jatkaa laihduttamista meidän kanssamme?

Tämä valmennus on sinulle, joka:

 • osaat jo vhh- ja ketoelämäntavan perusteet
 • haluat vielä pudottaa painoa 5-10 kg
 • tai haluat oppia ylläpitämään pudotettua painoasi
 • haluat edelleen tiimin tarjoamaa tukea painonpudotukseen

Valmennuksen sisältö

Saat kaiken tämän valmennuspakettisi mukana:

 • Lähtöpainon mittaus, tavoitepainon asettaminen.
 • Päivittäiset ateriaehdotukset, myös kasvis- tai maidotonta ruokavaliota noudattavalle.
 • Valmiit reseptit sekä lisuke- ja välipalaehdotuksia.
 • Viikottain vaihtuvat ruokailuun ja hyvinvointiin liittyvät teemat
 • Räätälöity henkilökohtainen tuki, mikäli paino ei kehity toivotulla tavalla.
 • Viikoittainen palaute tiimiltä painosi kehityksestä raportointisi pohjalta sekä motivoivat palaute- ja tsemppiviestit tiimiltä.
 • Suora henkilökohtainen yhteys Team LCHF Suomeen WhatsApp-puheluiden välityksellä.
 • Jäsenten oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa osallistujat voivat jakaa kokemuksia ja keskustella osallistujien kesken. Facebook-ryhmässä voitte kannustaa toisianne sekä keskustella erilaisista valmennukseen liittyvistä asioista.
 • Kysymys- ja vastausmahdollisuus Facebookin kautta.

Kesto: 8 viikkoa | Hinta: 99 €


Luethan nämä erityiset, valmennukseen liittyvät asiat

Jatka vähähiilihydraattista elämäntapaa kanssamme!

Team LCHF Suomen Jatkovalmennus

Team LCHF Suomen Jatkovalmennus

Valmennuksen kesto on 8 viikkoa.

Tee elämäntapamuutos ja onnistu siinä loppuelämäsi! 

Tiputa viimeiset kilot ja opi ylläpitämään painoasi!

Huomioi valmennuksiin liittyen

Huomaathan, että valmennuksiimme osallistuminen edellyttää Team LCHF Suomen jäsenyyttä (12,90 €/kk). Lisäksi suosittelemme, että valmennukseen osallistuvilla on Facebook-tili. Lue lisää valmennuksiin liittyvistä erityisesti huomioitavista asioista alta. Ostaessasi valmennuksen hyväksyt myös palvelumme yleiset käyttöehdot.

Jatkovalmennus ja Team LCHF Suomi -jäsenyys

Paastovalmennusjäsenyys on voimassa 8 viikkoa valmennuksen alkamispäivästä lähtien, ja edellyttää koko valmennuksen ajan voimassa olevaa Team LCHF Suomen jäsenyyttä (12,90 €/kk). Jos jäsenyytesi päättyy valmennuksen aikana, tai mikäli  jäsenyysveloitusta ei saada tehtyä palveluun kirjaamaltasi kortilta, pääsy valmennusmateriaaleihin päättyy, vaikka valmennusta olisi vielä jäljellä. Jäsenyyden uudelleen aktivointi palauttaa käyttöoikeuden materiaaleihin valmennuksen voimassaoloaikana.

Pääsy valmennussisältöihin

Linkki valmennussivulle löytyy omasta profiilistasi, kun valmennus on maksettu onnistuneesti. Huomaathan, että valmennukset ovat voimassa niille määritetyn ajan (aloittelijoille 5 viikkoa, muut valmennukset 8+1 viikkoa valmennuksen alkamispäivästä), minkä jälkeen pääsy valmennussivulle päättyy. Huolehdithan siis, että otat itsellesi tärkeät sisällöt, joihin haluat palata myöhemmin, talteen jo valmennuksen aikana!

Jatkovalmennus ja Facebook-tili

Osa valmennuksen viestinnästä hoidetaan valmennukselle luotavan suljetun Facebook-ryhmän kautta. Facebook-ryhmään osallistuminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä, jotta saat mahdollisimman paljon irti ostamastasi valmennuksesta. Kun osallistut valmennuksesi Facebook-ryhmän keskusteluihin, saat tukea ja kannustusta paitsi ryhmän muilta jäseniltä, myös Team LCHF Suomen edustajilta.

Tulokset

Team LCHF Suomen valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan muuttamalla ruokavaliotaan. Vaikka useimpien on mahdollista esimerkiksi pudottaa painoa vähähiilihydraattisella ruokavaliolla ja/tai paaston avulla, emme voi taata, että jokainen valmennukseen osallistuva onnistuu tavoitteessaan. Voinnin kohentuminen ja muut muutokset ovat yksilöllisiä, ja henkilön valmennuksen aikana tekemät valinnat ja oman tilanteen seuranta vaikuttavat saavutettavissa oleviin tuloksiin. Myös henkilön terveydentila (esimerkiksi hormonitoiminta, ikään liittyvät seikat, piilevät sairaudet) saattavat vaikuttaa odotettavissa oleviin tuloksiin. Suosittelemme siksi, että jokainen valmennukseen ryhtyvä, jolla on tiedossa valmennukseen tai sen tuloksiin mahdollisesti vaikuttavia terveydellisiä seikkoja, konsultoi lääkäriä tällaisten seikkojen huomioon ottamiseksi.