Reseptit

Inspiraatiota ja ehdotuksia

Tältä sivulta löydät inspiraatiota ja pikalinkkejä valmiiksi suodatettuihin reseptilistoihin. Voit myös itse hakea ja suodattaa reseptejä reseptiarkistossamme.

Avaa reseptiarkisto

Vähähiilihydraattiset leivät ja leivonnaiset

Team LCHF Suomen reseptiarkistosta löydät herkullisia vähähiilihydraattisia leipiä ja leivonnaisia. Perinteiset jauhot on yleensä korvattu manteli- tai kookosjauhoilla, psylliumilla tai pofiberilla. Näin leivät ja leivonnaiset ovat luontaisesti gluteenittomia, ja voit nauttia niistä myös keliaakikkona.

Leipiä löytyy kaikenlaisia; tummia, vaaleita, sämpylöitä, skonsseja, vuokaleipiä, näkkileipiä sekä tietysti maidottomia ja munattomia. Tämän lisäksi reseptiarkistostamme löytyy myös erilaiset pizza- ja piirakkapohjat sekä makeat leivonnaiset.

Katso reseptit

Pizzat ja piirakat

Happiness is pizza with lots of cheese – Onni on pizzaa runsaalla juustolla

Oletko samaa mieltä? Me olemme. Sekä pizzat että piirakat ovat herkullisia ruokia, jotka sopivat kaikenlaisiin eri tilanteisiin arkipäivän aamupalasta – lauantai-illan illanistujaisiin. Sekä pizzan että piirakan täytteet ovat helppoja muokata ja vaihtaa oman maun ja jääkaapin tilanteen mukaan! Mutta vaikka soveltaminen on toimivaa ja suositeltavaa – kokeile ehdottomasti meidän reseptiarkistossa olevia, valmiita pizza- ja piirakkareseptejä!

Katso reseptit

Salaatit

Koska LCHF-ruokavalio ei ole mikään vähäkalorinen dieetti, voit heti unohtaa pienet, tylsät, nuutuneet ja pelkästään vihanneksia sisältävät salaatit. Meidän reseptiarkistostamme löydät erilaista herkullisia, meheviä ja ruokaisia salaattia, jotka taatusti sekä vievät kielen mennessään että täyttävät vatsan! Samalla ne tuovat ruokavalioosi  terveellisiä vitamiineja, mineraaleja ja kuituja!

Katso reseptit

Kastikkeet

Hyvä kastike kruunaa ja pelastaa minkä tahansa annoksen ja loistava kastike nostaa jo hyvän annoksen aivan uusiin ulottuvuuksiin! Team LCHF Suomi rakastaa kastikkeita ja olemme luoneet sinulle suuren valikoiman erilaisia kastikkeita niin salaatteihin, grilliruokiin kuin lisukkeeksikin!

Selaa kastikkeita