LCHF elämäntapana

LCHF-ruokavalion avulla pysyvään hyvään oloon.

Mitä LCHF on?

LCHF on lyhenne englanninkielen sanoista ”Low Carb, High Fat”, mikä suomeksi käännettynä tarkoittaa vähän hiilihydraatteja, paljon rasvaa. LCHF-ruokavalioon viitataan usein myös lyhenteellä VHH, vähähiilihydraattinen ruokavalio. Kiinnostuitko? Lue lisää!

Hyvinvointia!

Me kaikki haluamme voida hyvin ja ylläpitää terveyttä. Syömällä puhdasta, ravinteikasta ja ravitsevaa ruokaa otat tärkeitä askeleita kohti pysyvää hyvää oloa. Lue lisää LCHF-ruokavalion positiivisista vaikutuksista Terveys-osiostamme.

Taustatietoa

LCHF ei ole maailmalla, eikä Suomessakaan, uusi ilmiö. Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta on monenlaisia muunnelmia, ja myös Team LCHF Suomen reseptipalvelussa on mahdollisuus valita juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Lue lisää ruokavalion taustoista.

Syö hyvin ja laihdu!

Syömällä vähähiilihydraattista ruokaa, laihdut varmasti: mikäli syöt energiasi rasvana, etkä hiilihydraatteina, verensokerisi pysyy tasaisena, tulet kylläiseksi, ja sinulle ei tule mielitekoja. Jolloin syöt vähemmän. Lue lisää laihdutuksesta LCHF-ruokavaliolla.

Liity jo tänään!

 

Liity tänään ja pääset välittömästi nauttimaan jäsensisällöistä.

Jäsenenämme saat mm.
  • Viikkoreseptipalvelun
  • Reseptiarkiston
  • Vinkkejä ja inspiraatiota
  • Asiantuntijatukea
  • Yhteisön

Tervetuloa meille!

Jatkuva kuukausijäsenyys

Maksa luottokortilla, pankkikortilla tai Electron-kortilla

Määräaikainen jäsenyys

Määräaikaisen jäsenyyden ostaminen on toistaiseksi poissa käytöstä.

Osta 12 kk ja säästä 40,90 €!
Tarjous voimassa toistaiseksi.

Tutustu palvelun käyttöehtoihin tarkemmin täällä

Team LCHF Suomi

“LCHF on ennen kaikkea tapa syödä niin, että ruoasta tulee hyvä olo, jaksaa ja voi yleisesti ottaen hyvin. Kyse ei ole laihdutuskuurista tai vippaskonstista, vaan pysyvästä muutoksesta suhteessa ruokaan ja tapaan syödä.”