Team LCHF Suomi Verkkokaupan yleiset toimitus- ja käyttöehdot (Ehdot)

Voimassa 1.2.2018 alkaen. Ehtoja on päivitetty 29.1.2020.

 

1 Ehtojen soveltaminen

Näitä Ehtoja sovelletaan CarbeDiem Oy:n (Y-tunnus 2876089-6) (”Yhtiö”) tarjoamien verkkopalvelujen (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöön ja Yhtiöltä Palvelussa tai muutoin tehtyihin kulutushyödykkeitä, valmennusta tai muita tuotteita (”Tuotteet”) koskeviin tilauksiin sekä myyntitapahtumiin kuluttajakaupassa.

Yhtiö pidättää oikeuden koska tahansa muuttaa näitä Ehtoja. Muutetut Ehdot soveltuvat tilauksiin, jotka on tehty Yhtiön ilmoittamana voimaantulopäivänä ja sen jälkeen sekä Palvelun käyttöön mainitusta voimaantulopäivästä lukien.

Näitä Ehtoja sovelletaan sekä rekisteröityneen että rekisteröitymättömän käyttäjän asiointiin Palvelussa. Ehtoja sovelletaan rekisteröitymättömän käyttäjän osalta Palvelun käyttöön niin kauan kuin käyttäjä käyttää Palvelua. Rekisteröityneen käyttäjän osalta näitä Ehtoja sovelletaan osapuolten välillä vähintään siihen saakka, kunnes käyttäjän Käyttäjätunnus on poistettu.

KÄYTTÄMÄLLÄ PALVELUA TAI TILAAMALLA TUOTTEITA HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT. Hyväksymällä nämä Ehdot, hyväksyt myös, että voimme lähettää sinulle sähköpostia tai tekstiviestejä Palveluun tai tilaukseesi liittyvissä asioissa.

2 Palvelun sisältö

Palvelu on palvelukokonaisuus, johon sisältyy Yhtiön ja mahdollisten muiden, Yhtiön kanssa yhteistyösuhteessa olevien palveluntarjoajien (jäljempänä ”Muut palveluntarjoajat”) kulloinkin tarjoamia palveluja, aineistoa sekä verkkokauppa kulloisenkin tuotevalikoiman mukaisessa laajuudessa.

Yhtiöllä ja Muilla palveluntarjoajilla on oikeus milloin tahansa muuttaa Palvelun palveluvalikoimaa, toimintaa, sisältöä ja saatavuutta.

Yhtiö voi tarjota, välittää tai markkinoida Palvelussa Muun palveluntarjoajan tuottamia tai tarjoamia maksullisia tai maksuttomia palveluja tai tuotteita. Muiden palveluntarjoajien palvelut tarjotaan, välitetään ja markkinoidaan sellaisenaan ja sitoumuksetta. Yhtiö ei vastaa mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu Muun palveluntarjoajan tuottaman tai tarjoaman palvelun mahdollisesta virheestä kuten väärästä tiedosta, palvelun viivästymisestä taikka palvelun saatavuudesta. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan näiden Ehtojen ohella Muun palveluntarjoajan mahdollisia erityisiä sopimusehtoja, vastuunrajoituksia ja ohjeita.

3 Palvelun käyttö

Palvelun käyttö edellyttää yhteensopivia päätelaitteita, ohjelmistoja, selaintukea (mm. JavaScript) ja internet-yhteyttä. Nämä vaatimukset voivat muuttua Palvelun käytön aikana.

Eri päätelaitteilla käytettäväksi tarjottu Palvelu voi poiketa ulkoasultaan, sisällöltään ja toiminnoiltaan riippuen päätelaitteesta ja laitteen ohjelmistoversioista. Palvelun optimaalisen toimivuuden varmistamiseksi suositellaan aina käytettäväksi uusimpia ohjelmistoversioita.

Palvelu on testattu yleisimpien selainten uusimmilla versioilla ja käytetyimmillä uusilla älypuhelimilla ja tableteilla. Toimivuutta kaikilla päätelaitteilla ja selaimilla ei kuitenkaan voida taata. Tuettuja selaimia ovat Chrome, Safari, Edge ja Firefox. Internet Explorer -selaimen käyttöä ei suositella.

Sivuston toiminnan kannalta välttämättömien tai sivuston toimintaa optimoivien evästeiden poistaminen käytöstä vaikuttaa Palvelun käyttökokemukseen ja saattaa estää tiettyjen toiminnallisuuksien käytön. Voit lukea lisää evästeistä täällä.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Jotkin Palvelun osat voivat olla saatavilla ilman tarvetta rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi. Yhtiö varaa oikeuden vaihtaa, muuttaa ja poistaa Palvelun osia, joita voi käyttää ilman rekisteröitymistä. Tällaisia Palvelun osia voidaan myös muuttaa sellaisiksi, että niitä voivat käyttää vain rekisteröityneet käyttäjät. Joidenkin Palvelun osien käytöstä voidaan veloittaa maksu näiden Ehtojen mukaisesti.

Joidenkin Palvelun osien käyttö edellyttää, että rekisteröidyt Palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa pyydetyt henkilötiedot. Olet vastuussa antamiesi henkilötietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee myös valita itsellesi käyttäjätunnus ja salasana (jäljempänä yhdessä ”Käyttäjätunnus”).

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Et saa paljastaa Käyttäjätunnusta kolmannelle osapuolelle etkä antaa kolmannelle osapuolelle oikeutta käyttää Käyttäjätunnustasi. Yhtiö ei vastaa Käyttäjätunnuksen luvattomasta, sopimattomasta tai laittomasta käytöstä mikäli Käyttäjätunnus paljastuu, arvataan, murretaan tai se joutuu ohjelmistovirheen kohteeksi. Kaikki Käyttäjätunnuksellasi tehdyt toimet katsotaan sinun tekemiksesi. Mikäli tulet tietoiseksi Käyttäjätunnuksesi oikeudettomasta käytöstä tai mikäli Käyttäjätunnuksesi luottamuksellisuus on vaarantunut, ilmoita tästä välittömästi Yhtiölle. Yhtiö voi tällöin oman harkintansa mukaisesti sulkea Käyttäjätunnuksen sen väärinkäytön estämiseksi.

Jäsen- ja markkinointiviestintä

Yhtiö käyttää jäsen- ja markkinointiviestinnässään, esimerkiksi viikkokirjeiden lähetyksessä, kolmannen osapuolen tarjoamaa, laajalti käytettyä ja luotettua viestintäalustaa (MailChimp). Alusta lähettää viestit sähköpostiosoitteeseen, jonka käyttäjä on tallettanut käyttäjäprofiilitietoihinsa. Käyttäjä vastaa siitä, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein, ja että osoite on voimassaoleva.

Eri sähköpostipalveluntarjoajilla (esim. Gmail, Outlook) on erilaisia ja eritasoisia sähköpostin suodatus- ja suojausmekanismeja. Yhtiö ei siksi voi taata, että Yhtiön lähettämä viestintä automaattisesti tavoittaa kaikki tarkoitetut vastaanottajat. Mikäli viestintä ei tavoita sinua, tarkista, että profiiliisi talletettu sähköpostiosoite on oikein ja lisää tiimin sähköpostiosoite (team@lchf-suomi.fi) sallittujen lähettäjien listalle ja omaan osoitekirjaasi sähköpostiohjelmassasi. Tarkista myös roskapostikansiosi: mikäli tiimin lähettämät viestit löytyvät roskapostista, sinun tulee merkitä viestit asiallisiksi (not spam / ei roskapostia) ja sallia viestintä tiimin sähköpostiosoitteesta, jotta viestit jatkossa saapuisivat pääpostilaatikkoosi.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias käyttääksesi Palvelua. Kaikkien alaikäisten tai muutoin vajaavaltaisten tulee käydä nämä Ehdot läpi vanhempiensa tai edunvalvojansa kanssa sekä saada vanhempiensa tai edunvalvojansa hyväksyntä näille Ehdoille ennen Palvelun käyttämistä.

4 Henkilötietojen käsittely

Yhtiö käsittelee Palveluun rekisteröitymisen yhteydessä antamiasi sekä sinusta Palvelun käytön aikana kerättäviä henkilötietoja erillisen tietosuojaselosteensa mukaisesti.

5 Tilausten tekeminen, käsittely ja sopimuksen syntyminen

Tilaus on tahdonilmaus ostaa Tuotteita tai Palveluita, jotka on lueteltu tilauksessasi. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä epätavallisia tilauksia tai tilauksia, joita mielestämme ei ole tehty vilpittömässä mielessä.

Vastaanotettuamme tilauksesi lähetämme sinulle sähköpostitse vastaanottokuittauksen, joka sisältää tilausnumeron ja tilaamiesi Tuotteiden tai Palveluiden tiedot.

Tilauksesi hyväksyminen ja sopimuksen syntyminen sinun ja Yhtiön välillä tapahtuu vasta, kun olemme lähettäneet sinulle tilausvahvistuksen. Koska tilausvahvistuksesi on tosite ostoksestasi, suosittelemme, että säilytät sen mahdollista jatkokäyttöä varten.

6 Tuotteiden ja Palveluiden saatavuus ja toimitus

Yhtiö ei takaa Tuotteen tai Palvelun saatavuutta verkkokaupassa. Yhtiö varaa oikeuden ilman vastuuta tai aiempaa ilmoitusta muuttaa, keskeyttää tai lakkauttaa minkä tahansa Tuotteen tai Palvelun valmistuksen tai myynnin verkkokaupassa.

Omistusoikeus tilattuihin Tuotteisiin säilyy Yhtiöllä, kunnes Tuotteet on kokonaan maksettu. Omistusoikeus tilattuihin Palveluihin ja niiden mahdollisiin lisäosiin ja -toiminnallisuuksiin säilyy Yhtiöllä, eikä Käyttäjällä ole oikeutta välittää taikka myydä tilattua Palvelua tai sen lisäosaa taikka -toiminnallisuutta edelleen kolmansille osapuolille.

Vaaranvastuu Tuotteen katoamisesta tai vioittumisesta siirtyy sinulle Tuotteen luovutuksen yhteydessä. Kuljetuskaupassa vaaranvastuu siirtyy luovutettaessa Tuote kuljettajalta, rahdinkuljettajalta tai muulta toimituksen suorittamiseen määrätyltä henkilöltä tai yhteisöltä sinun hallintaasi. Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, vaikka et olisi ollut paikalla Tuotetta luovutettaessa.

Yhtiö vastaa toimittamansa Tuotteen virheettömyydestä voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Valintasi mukaan Tuotteessa oleva virhe voidaan korjata tai toimitettu Tuote voidaan vaihtaa. Yhtiö pidättää oikeuden kieltäytyä valitusta korjaustoimenpiteestä, mikäli se osoittautuu mahdottomaksi tai aiheuttaa kohtuutonta vaivaa muihin korjaustoimenpiteisiin verrattuna. Mikäli virhettä ei ole mahdollista tai suositeltavaa korjata, sinulla on valintasi mukaan oikeus vaatia hinnanalennusta tai kaupan purkua, mikäli virhe on olennainen.

Lue lisää Tuotteiden virheestä kohdassa 9.

Lue lisää Palvelussa annetuista tiedoista ja niiden oikeellisuudesta kohdassa 10.

7 Hinnat ja maksutavat

Tuotteesta tai Palvelusta kulloinkin veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta, joka näkyy verkkokaupan tilauksesi koontitiedoissa ennen maksusuoritusta ja vahvistetaan tilauksen vastaanottokuittauksessa sekä tilausvahvistuksessa. Mikäli hinta on kirjoitusvirheen tai muun sellaisen johdosta ilmoitettu verkkokaupassa tai Palvelussa ilmeisen virheellisesti, ei virheellinen hinta sido Yhtiötä. Osa Palvelun, sen lisäosien ja -toiminnallisuuksien hinnoista saattaa olla jatkuvia kestotilaushintoja, jotka veloitetaan maksuvälineeltäsi kuukausittain tai muuna sovittuna säännöllisesti toistuvana ajankohtana.

Yhtiö voi halutessaan muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Muutettuja hintoja sovelletaan hintojen muutoksen jälkeen tehtyihin tilauksiin.

Toistaiseksi voimassa oleviin maksullisiin Palveluihin ja niiden lisäosia ja -toiminnallisuuksia koskeviin jatkuviin tilauksiin uusia hintoja sovelletaan 30 päivän kuluttua niiden ilmoittamisesta tilaajille.

Tuotteiden ja Palveluiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron ja muut soveltuvat verot, mutta eivät kuljetus- tai käsittelykuluja. Lisäkulut liittyen kuljetukseen, käsittelyyn sekä näiden arvonlisäveroon tai muihin veroihin eritellään verkkokaupan tilauksesi koontitiedoissa ennen maksusuoritusta.

Ellei Palvelussa toisin erikseen ilmoiteta, verkkokaupassa ja Palvelussa hyväksytyt maksutavat ovat seuraavat: Nordea E-maksu, Danske Bank Verkkomaksu, Aktia Verkkomaksu, POP Pankki Verkkomaksu, Osuuspankki Verkkomaksu, Ålandsbanken E-maksu, Säästöpankki Verkkomaksu, Handelsbanken Verkkomaksu, S-pankki Verkkomaksu, Oma Säästöpankki Verkkomaksu, korttimaksu (Visa, Visa Electron, MasterCard), MobilePay, Masterpass, Pivo-korttimaksu, Pivo-tilisiirto, Siirto-maksu.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Svea Payments Oy (2121703-0) (entinen Maksuturva Group Oy) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Svea Payments Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla.

8 Peruuttamisoikeus ja Tuotteiden palauttaminen

Huomioi, että Yhtiö käsittelee ja hyvittää palautuksia ainoastaan Tuotteista, jotka on ostettu sen verkkokaupasta tai Palvelusta.

Mikäli et ole vastaanottanut lähetystä 14 vuorokauden kuluessa saapumisilmoituksesta, palautuu lähetys Yhtiöille ja kauppa katsotaan puretuksi. Tällaisessa tapauksessa Yhtiö veloittaa sinulta sille aiheutuneista ylimääräisistä kuluista 10 euroa, joka vähennetään palautettavasta maksusta.

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa Tuotteen tai viimeisen toimituserän vastaanottamisesta (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien vastaanottopäivä) ilmoittamalla siitä Yhtiön asiakaspalveluun tai Palvelussa saatavilla olevalla ja Tuotteiden mukana toimitetulla peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla.

Peruuttamisoikeus ei koske mm. luontaistuotteita, lisäravinteita, elintarvikkeita, joiden pakkaukset, sinetit tms. on avattu tai joilla on erittäin lyhyt säilytysaika ja jotka pilaantuvat nopeasti.

Digitaalisten palvelujen (muun muassa Palvelun lisäosat ja -toiminnallisuudet kuten maksullinen digitaalinen aineisto) osalta 14 päivän peruuttamisaika lasketaan kyseistä palvelua koskevan sopimuksen tekemisestä eli tilausvahvistuksen lähettämisestä.

Sinulla ei kuitenkaan ole digitaalisten palvelujen osalta peruuttamisoikeutta silloin, jos Palvelun toimittaminen aloitetaan suostumuksellasi ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista. Yhtiön tarjoaman Palvelun ja sen maksullisten lisäosien ja -toiminnallisuuksien osalta Palvelun toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin kun Käyttäjätunnuksillesi myönnetään käyttöoikeudet digitaaliseen palveluun, sen lisäosaan tai -toiminnallisuuteen, ja voit aloittaa kyseisen Palvelun, sen lisäosan tai -toiminnallisuuden käytön.

Rajoitukset palautusoikeudessa

Palautus on tehtävä viipymättä ja viimeistään 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. Sinä vastaat Tuotteiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kuluista.

Tuotteiden pakkaaminen ja palautuslähetys on sinun vastuullasi. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksessa. Yhtiö suosittelee käyttämään aina tuotteen alkuperäistä pakkausta.

Mikäli olet käyttänyt Tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään Tuotteen täyteen arvoon saakka.

Käyttäessäsi kuluttajansuojalain mukaista peruutusoikeuttasi, Yhtiö palauttaa saamansa maksun lukuun ottamatta niitä ylimääräisiä kustannuksia, jotka ovat aiheutuneet valitsemastasi muusta kuin tarjotusta edullisemmasta vakiotoimitustavasta viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Yhtiöllä on oikeus pidättyä maksun palauttamisesta, kunnes se on vastaanottanut palautuksen tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi palautuksen.

9 Tuotteiden virheet

Yhtiö Tuotteen myyjänä vastaa Tuotteiden virheellisyydestä kuluttajasuojalain 5 luvun mukaisesti. Yhtiö ei vastaa Tuotteiden virheellisen asennuksen, käytön ja huollon tai sen laiminlyönnin taikka normaalin kulumisen aiheuttamista vioista.

Mikäli huomaat sinulle toimitetuissa Tuotteissa olevan virheen tai toimituksesta puuttuvan tilattuja Tuotteita, tulee sinun ilmoittaa tästä asiakaspalveluumme viipymättä sähköpostitse. Mikäli Tuotteessa todetaan olleen virhe, toimitamme tilalle virheettömän tai korvaavan Tuotteen tai hyvitämme virhettä vastaavan hinnan.

10 Palvelussa annetut tiedot

Vaikka Yhtiö yrittää parhaansa mukaan varmistaa, että Palvelussa julkaistut tiedot ovat oikeita ja ajantasaisia, tiedot saattavat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä. Tilatessasi Tuotteita tai Palveluita sinun tulee varmistua siitä, että ostamasi Tuotteet tai Palvelut sopivat käyttöösi. Yhtiö ei vastaa Tuotteen tai Palvelun soveltuvuudesta erityisesti sinun käyttöösi.

Palvelussa esitettävät Tuotteiden saatavuus- tai hintatiedot voivat olla joltain osin virheellisiä eikä Yhtiö ole velvollinen suorittamaan asiakkaalle hyvityksiä, jos jokin tuote on myyty loppuun tai jos Palvelussa on virheellisiä hintatietoja. Yhtiöllä on oikeus korjata havaitut virheet ja koska tahansa muuttaa Palvelussa julkaistuja tietoja.

Sinun tulee aina itse arvioida Palvelussa tai muutoin Palvelun puitteissa annettujen ja erityisesti liikuntaan ja ruokavalioon liittyvien tietojen soveltuvuutta itsellesi, ottaen huomioon muun muassa terveydentilasi, fyysiset ominaisuutesi sekä muut henkilökohtaiset olosuhteesi.

11 Immateriaalioikeudet

Palvelun sisältämän tai Yhtiön Palvelun puitteissa sinulle lähettämän aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat Yhtiölle, ellei toisin ole ilmoitettu. Aineiston tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksikäyttäminen tai hyödyntäminen edes osittain ilman Yhtiön ennalta antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

12 Käyttäjien tuottama sisältö

Tuottamalla mitä tahansa sisältöä kuten esimerkiksi tekstiä, kuvia tai videoita Palveluun, sitoudut antamaan Yhtiölle täyden, korvauksettoman ja peruuttamattoman oikeuden käyttää tällaista sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen millä tahansa tavalla.

Lisäksi vakuutat, että kaikki Palveluun kulloinkin tuottamasi sisältö on oman alkuperäisen työsi tulosta eikä se riko mitään soveltuvaa lakia tai kolmannen oikeutta ja että sinulla on oikeus antaa Yhtiölle oikeus sisällön käyttämiseen yllä kuvatulla tavalla.

Team LCHF Suomella ja Palvelun ylläpidolla on oikeus poistaa asiattomat sisällöt. Toistuva asiaton kirjoittelu ja/tai loukkaavan, lainvastaisen tai muun vastaavan materiaalin levittäminen voi johtaa sivuston tai sen osien käytön rajoittamiseen tai käyttöoikeuden päättämiseen.

13 Kolmansien osapuolten sisältö

Palvelussa voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen sisältöön tai sisältöä kolmannen osapuolen lähteistä. Kolmannen osapuolen sisällön käyttöön sovelletaan kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja.

14 Ylivoimainen este

Yhtiö ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu Yhtiön vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Yhtiön ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia Yhtiö ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

15 Palvelun tuottaminen ja vastuunrajoitukset

Yhtiöllä on oikeus tuottaa Palvelu parhaaksi katsomallaan tavalla mukaan lukien oikeus muuttaa Palvelua. Käyttäjänä sinä vastaat tällaisten muutosten mahdollisesti edellyttämistä muutoksista laitteissa, kuten ohjelmistopäivitykset, sekä tähän liittyvistä kustannuksista. Yhtiö pyrkii ilmoittamaan olennaisista, Palvelun käyttöön merkittävästi vaikuttavista muutoksista kohtuullisessa ajassa etukäteen.

Yhtiö ei takaa, että Palvelua voitaisiin käyttää keskeytyksettömästi ja virheettömästi. Yhtiöllä on oikeus keskeyttää Palvelun käyttö, mikäli se on tarpeellista esimerkiksi asennus-, muutos- tai ylläpitotyön vuoksi tai mikäli lait, säädökset tai viranomaiset tätä edellyttävät tai jos tällaiselle keskeytykselle on jokin muu hyväksyttävä syy. Yhtiö pyrkii varmistamaan, että keskeytys on mahdollisimman lyhyt ja ilmoittamaan kohtuullisessa ajassa etukäteen Palvelun käyttökatkoksista tai keskeytyksestä.

Palvelu ei ole tarkoitettu käytettäväksi kiireellisissä tilanteissa ja lääketieteellisissä hätätapauksissa.

Palvelussa olevia asiantuntija-artikkeleja, muita tietoja ja ilmoituksia ei ole tarkoitettu käytettäväksi korvaamaan terveydenhuollon ammattihenkilön suorittamaa lääketieteellistä terveydentilan arviointia. Yhtiö ei ole millään tavalla vastuussa niistä toimista, joihin ryhdyt Palvelusta ilmenevien tietojen perusteella, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Yhtiö ei vastaa mistään terveyteesi liittyvistä ongelmista ja haitoista, jotka aiheutuvat Palvelun motivoimista tai siihen liittyvistä liikuntasuorituksista tai muista harjoitteista, ruokavaliosta, lisäravinteista tai muista elämäntavan muutoksista.

Yhtiö ei ole vastuussa välittömistä, epäsuorista tai välillisistä vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Yhtiö ei ole vastuussa Palvelun käytöstä tai sen käyttämättömyydestä, mukaan lukien Palveluun talletettujen tietojen menettäminen.

Nämä Ehdot eivät rajoita niitä oikeuksia, joita sinulla voi olla asuinmaasi pakottavan lainsäädännön perusteella.

16 Jäsenyydet ja jäsenyysohjelmat

Team LCHF Suomella on eri jäsenyysohjelmia, toistaiseksi voimassa olevia sekä määräaikaisia, ja lisäksi erilaisia valmennuksia. Jos haluat vaihtaa jäsenyysohjelmien välillä, esim. kuukausitilauksesta määräaikaiseen tilaukseen, sinun tulee irtisanoa kuukausitilaus ja ostaa määräaikainen tilaus tämän tilalle. Ohjelma ei osaa yhdistää tai jatkaa erilaisia jäsenyysohjelmia keskenään. Määräaikaisen tilauksen ei voi irtisanoa, jotta voisi jatkaa kuukausitilauksella, vaan pitää odottaa, että määräaikainen tilaus on loppumassa, ja sitten ostaa kuukausitilaus tilalle.

Valmennuksiin osallistuminen vaatii voimassa olevan jäsenyyden koko valmennuksen ajaksi, jotta sen voi ostaa ja hyödyntää.

Mikäli sinulla on määräaikainen tilaus, ja ostat toisen määräaikaisen tilauksen samaan aikaan, jos esimerkiksi haluat hyödyntää kampanjahinnan, sinulla on kaksi päällekkäistä tilausta. Ohjelma ei osaa yhdistää, tai pidentää jäsenyyksiä, joten jos sinulla on voimassa oleva tilaus, joka on ostettu 15.1.2020, voimassa 15.1.2021 saakka, ja ostat uuden 12 kk jäsenyyden 15.11.2020, uusi jäsenyys alkaa heti, ei vasta silloin kun ensimmäinen jäsenyys päättyy.

17 Voimassaolo ja Palvelun irtisanominen

Yhtiöllä ja sinulla on molemmilla oikeus milloin tahansa irtisanoa näiden Ehtojen mukainen Palvelun jatkuva, kuukausittain veloitettava tilaus (kuukausijäsenyys). Jäsenyys tulee aina peruuttaa henkilökohtaisesti kirjautumalla sivustolle ja tekemällä tilauksen peruutus tilauksien hallinnan kautta. Palvelun jatkuva tilaus päättyy irtisanomista seuraavaan jatkuvan tilauksen veloituksen eräpäivään. Palvelun määräaikainen tilaus (esimerkiksi 6/12 kuukauden määräaikainen jäsenyys) päättyy tilauksen määräajan umpeutumiseen, ellei tilausta uusita.

Sinulla on koska tahansa oikeus lopettaa Palvelun käyttö ja mm. pyytää henkilötietojesi poistamista Yhtiön tietosuojaselosteen mukaisesti. Palvelun käytön lopettaminen ennen tilausjakson päättymistä ei oikeuta hyvitykseen mahdollisesti käyttämättä jäävästä tilausjaksosta.

Yhtiö varaa oikeuden irtisanoa sopimuksen ja sulkea käyttäjätilisi välittömästi ja ilman ilmoitusta, jos olet rikkonut näitä Ehtoja tai väärinkäytät Palvelua, kuormitat Palvelua epätavallisesti tai aiheutat haittaa Yhtiölle, Palvelulle tai muille käyttäjille. Yhtiöllä on oikeus estää pääsysi Palveluun, jos sillä on syytä uskoa, että olet ryhtynyt laittomaan toimintaan tai vaarantanut muiden Käyttäjien tietoturvan tai yksityisyyden tai jos Yhtiö on saanut ilmoituksen, että päätelaitteesi tai käyttäjätunnuksi ja salasanasi on joutunut kolmannen haltuun.

Rajoittamatta Yhtiön oikeutta muuttaa Palvelua tai lopettaa sen käyttö, Yhtiö säilyttää tilisi 24 kuukauden ajan viimeisestä vierailustasi Palveluun, jonka jälkeen Yhtiöllä on oikeus poistaa käyttäjätilisi ja sen tiedot passiivisuutesi takia.

18 Näiden Ehtojen muuttaminen

Yhtiöllä on oikeus muuttaa näitä Ehtoja ilmoittamalla siitä sinulle vähintään 30 päivää etukäteen. Jatkamalla Palvelun käyttöä Ehtojen astuttua voimaan sinun katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt Ehdot.

Jos näiden Ehtojen jokin kohta katsotaan laittomaksi tai pätemättömäksi sovellettavan lainsäädännön perusteella, tämä ei vaikuta muiden sopimuskohtien pätevyyteen vaan pätemätön sopimuskohta korvataan pätevällä ehdolla, joka mahdollisuuksien mukaan toteuttaa alkuperäisen sopimuskohdan tarkoituksen ja kaupallisen päämäärän.

19 Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin Ehtoihin ja Palvelun käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä.

Yhtiön ja Palvelun käyttäjän välille syntyvään sopimukseen tai näihin Ehtoihin liittyvät riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jossa Palvelun käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka.

20 Yhteydenotot

Jos sinulla on näihin Ehtoihin tai Palveluun liittyviä kysymyksiä tai kommentteja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse team@lchf-suomi.fi tai postitse CarbeDiem Oy, Keilaranta Business Park, Keilaranta 1, 02150 Espoo.