Inspiroidu!

Lisää tietoa, pohdintoja, vinkkejä ja yhteisön tuen - sitä kaikkea löydät inspiraatio-osiostamme!

Tervetuloa inspiroitumaan!

Sivustomme inspiraatio-osiosta löydät paitsi hauskaa pureskeltavaa myös tiukkaa faktaa LCHF-ruokavaliosta. Olemme koonneet näille sivuille blogeja, artikkeleita, mediaseurantaa, lukuvinkkejä ja muuta ajankohtaista ja hyödyllistä sisältöä, yhteisöä unohtamatta.

Toivomme innostavia hetkiä sisältöjemme parissa!

Blogit

Blogisivullamme voit lukea perustajamme Erican, lääkärimme Matsin ja muiden bloggaajien ajatuksia sekä oppia uutta mm. raaka-aine- ja testikeittösisältöjemme parissa!

Blogeihin

Erican blogi

Team LCHF Suomen perustaja Erica keskustelee blogissaan ajankohtaisista LCHF-ruokavalioon liittyvistä teemoista sekä antaa käytännön vinkkejä ruokavalion noudattajille.

Tutustu

Lääkärin blogi

Team LCHF Suomen lääkärin Matsin blogissa keskustellaan hyvinvoinnista, terveydestä ja sen ylläpitämisestä mm. ruokavalion avulla.

Tutustu

Vieraskynä

Vieraskynä-blogissamme ääneen pääsevät aktiiviset Team LCHF Suomi -yhteisön jäsenet ja muut LCHF-ruokavaliosta kiinnostuneet ja innostuneet kynäniekat.

Tutustu

Testikeittiö

Team LCHF Suomi testaa jatkuvasti reseptejä, raaka-aineita ja erilaisia arkea helpottavia keittiövälineitä. Opi meidän kanssamme!

Tutustu

Faktaa kokemuksen tueksi

Blogisisältöjen oheen olemme koonneet kattavan listan vähähiilihydraattiseen ruokavalioon liittyvää kirjallisuutta. Seuraamme myös mediaa ja muita julkaisuja.

Näkökulmia

Mitä vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta puhutaan meillä ja muualla? Mediaseurantamme tarjoilee valikoiman uutisia ja muita sisältöjä, tiivistetysti.

Kirjallisuutta

Haluatko lukea lisää vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta ja sen vaikutuksesta hyvinvointiin? Kirjalistamme ja lähdeluettelomme avulla pääset tiedon lähteille helposti.

Yhteisö

Jäsenenä olet tärkeä osa yhteisöä: keskustelufoorumilla pääset jakamaan omat ajatuksesi muiden LCHF-ruokavaliota noudattavien jäsenten kanssa.